Zoeken naar de buurt

Uw zoekactie voor de buurt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 24 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wil zo veel mogelijk mannen pijpen.
Dag heren, op deze vrije dag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  

Jong sletje wil zo veel mogelijk mannen pijpen.
Domi 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er iemand uit Hasselt of de buurt van Hasselt die kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
gie 52 jaar Antwerpen - Mol
bischierig proeven spelen zuigen spuiten
Iemand geil in de buurt van deze geile kempenaar? Ik kom je van je volle ballen afhelpen mits je gezond proper en discreet bent. Ik verplaats me graag voor een lekkere pijplul naar Mol retie dessel arendonk geel lommel Stuur maar as je geil staat en lekker wil gepijpt worden…  
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zoek groot geschapen
Iemand uit de buurt die een grote dikke lul heeft en het toelaat om er eens aan te likken. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg 17x6cm.  
Luca 46 jaar Limburg - Maasmechelen
Afspreken
Ben man van 46 en wil graag nog afspreken hier in de buurt wie kan  
Justme 55 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
leuke man voor vanavond ?!
Wie heeft er ook nog zin ? Sportief, slank, discreet en goed gemutst !? Wees welkom of omgekeerd voor wat "intensere" fun... Of ik kom langs als het niet al te ver uit de buurt is. Gezond en wel !  
lovebi 52 jaar Limburg - Genk
Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mond...
Wie heeft vanavond zin in een zachte wederzijdse lik en pijpbeurt? Wil graag in mekaars mondjes spuiten... Ben 52j, uit de buurt van Genk. Kan verplaatsen en ontvangen. Geef liefst een reactie met foto van je harde pik... Tot vanavond?  

Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mond...
Bi pijper 38 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Zin om te pijpen
Sportieve jongeman gaat nu (18.50) even fitnessen , daarna heb ik zin om iemand met een lekkere pik te pijpen tot je spuit op men gezicht of in men mond. Kan in men wagen of bij jou in de buurt van ninove (ruime omgeving). Stuur je stats en foto van die lekkere lolly.  
Pausanias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Top gezocht
Deze bi bottom, zoekt al een tijdje naar de geschikte top. Ik zoek iemand ouder, groot geschapen, idealiter van in de buurt om te pijpen (ik wil leren om gethroat fucked te worden), slikken en diep en lang genomen te worden. Mijn stats 186,79,17cm, atletisch gebouwd, licht behaard ook in mijn gezicht, knap. Stuur een foto mee als je antwoord wil.  

Top gezocht
Hot 46 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Cum on face
Welke hete man is er in de buurt en zoekt een mondje om lekker gepijpt te worden…je moet zelf niets doen…Mail met foto van je paal krijgt voorrang  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10